[HN] FGW’S english culture day 2020 – widen your world

Tháng Mười Hai 19, 2020 @ 8:00 sáng - 5:00 chiều
Loading Events
  • This event has passed.

[HN] FGW’S ENGLISH CULTURE DAY 2020 – WIDEN YOUR WORLD

FGW’s English Culture Day is a traditional festival of the University of Greenwich (Vietnam) organized by English teachers in conjunction with PDP with the desire to help students understand the importance of English in the study of cultures around the world.

With the theme “Tour”, the students will transform into tourists to experience unique cultural activities and enjoy the traditional flavors from national dishes in the world. Not only that, but the students also have the opportunity to show their ingenuity and talents by making their own decorations, typical dishes of the country, and bringing performances to attractive performances.

At this year’s event, there will be many interesting activities and creative competitions, creating a playground for students to show their ideas and talents. At the same time, you will learn more about the cultures of other countries through the competitions:

Photo contest “Your Story”: Through photos to talk about travel experiences or countries that you want to come to in the future.

“Welcome to my country”: Create opportunities for English students to show their understanding of culture and ability to communicate in English.

Dance “This is me”: The contest utilizes the creative ability to combine rhythm and understanding of the cultures of the countries. If you are ready, countdown the time and join this special one-to-one festival! _______________________________

  • Time: December 19th, 2020
  • Address: 1st Floor – Detech Building, Greenwich University, No. 8, Ton That Thuyet, My Dinh, Nam Tu Liem, Hanoi.
  • Contact: Nguyen Duc Thuan (PDP) – 0395424109 (Vietnamese caption below)

————————————————–

[HN] FGW’S ENGLISH CULTURE DAY 2020 – WIDEN YOUR WORLD

FGW’s English Culture Day là một lễ hội truyền thống của Đại học Greenwich (Việt Nam) do các giảng viên bộ môn Tiếng Anh kết hợp với bộ phận PDP tổ chức với mong muốn giúp các bạn sinh viên Đại học Greenwich (Việt Nam) hiểu được tầm quan trọng của tiếng Anh trong công cuộc tìm hiểu các nền văn hóa trên thế giới.

Với chủ đề là “Tour du lịch”, các bạn sinh viên sẽ hóa thân thành khách du lịch để trải nghiệm những hoạt động, những nét văn hóa độc đáo và thưởng thức những hương vị truyền thống từ các món ăn của các quốc gia trên thế giới. Không chỉ có vậy, các bạn sinh viên còn có thể thỏa sức thể hiện sự khéo léo, những tài lẻ của bản thân bằng cách tự tay làm những món đồ trang trí, món ăn đặc trưng của các quốc gia và mang đến những màn trình diễn cuốn hút .

Tại sự kiện năm nay sẽ diễn ra rất nhiều những hoạt động thú vị và những cuộc thi đầy sức sáng tạo, tạo ra 1 sân chơi cho các bạn sinh viên được thể hiện ý tưởng, tài năng. Đồng thời, các bạn còn được tìm hiểu thêm về các nền văn hóa của các quốc gia khác thông qua các cuộc thi:

Cuộc thi ảnh “Your story”: Thông qua những bức ảnh để nói lên những trải nghiệm du lịch hoặc quốc gia mà các bạn mong muốn đến trong tương lai.

Cuộc thi “Welcome to my country”: Tạo cơ hội cho các bạn sinh viên khối tiếng Anh thể hiện hiểu biết của mình về văn hóa và khả năng giao tiếp bằng tiếng Anh.

Cuộc thi nhảy “This is me”: Cuộc thi vận dụng khả năng sáng tạo kết hợp nhịp điệu và hiểu biết về văn hóa của các quốc gia.

Nếu đã sẵn sàng, các bạn hãy đếm ngược thời gian và cùng tham gia lễ hội đặc biệt có 1 không 2 này nhé! ___________________________________

  • Thời gian: 19 tháng 12 năm 2020
  • Địa chỉ: Tầng 1 – Tòa nhà Detech, Đại học Greenwich, Số 8, Tôn Thất Thuyết, Mỹ Đình, Nam Từ Liêm, Hà Nội.
  • Liên hệ: Nguyễn Đức Thuận (PDP) – 0395424109

Details

Date:
Tháng Mười Hai 19, 2020
Time:
8:00 sáng - 5:00 chiều
Event Category:

Venue

Hanoi Campus
Tòa nhà Golden Park, Số 2 Phạm Văn Bạch, Yên Hòa, Cầu Giấy
Hà Nội, Viet Nam
+ Google Map